Omar Rudberg gick på över en natt från svensk popidol till internationell superstjärna. Som skådespelare är han imponerande, men som popstjärna fenomenal. Efter flertalet starka singlar så som Red Light, Talk/Bye Bye och Sabotage är nu tiden inne att släppa Every Night Fantasy. En EP som tar sikte på resan genom kärlekens prövningar, självtvivel, triumfer och personlig utveckling.

Popmuzik Lover Patreon

Med influenser av 80-tal, samtida produktioner och varm R&B som påminner om Rihannas mer ”popiga” dagar blir lyssningen explosiv. Bland de nya spåren har även en spanskspråkig version av Red Light lagts till som en hyllning till Omars venezuelanska arv. EP:n bjuder på totalt åtta låtar, där Omar visar på en stark bredd. Pulserande klubb-spår blandas med djupa ömsinta ballader. Allra starkast lyser dock Omars karisma och självsäkerhet som går att ta på i varje spår.

Såhär säger artisten om det stundande EP-släppet och kommande Europa och USA turnén, som för övrigt sålde slut de flesta datumen på bara 48 timmar.

Att äntligen få släppa den här EP:n och åka ut på min första stora turné utomlands är en dröm som går i uppfyllelse. Det är ett steg närmare drömmen om de stora scenerna, och jag ser så mycket fram emot att få möta mina fans. Jag och mitt band har verkligen kokat ihop något speciellt – det kommer bli en maxad show.

Om du uppskattar att läsa om ny musik i bloggen, får du gärna stötta arbetet med Popmuzik som Patreon. Det hjälper en oberoende musikblogg otroligt mycket om du kan bidra som Popmuzik Liker med 12 kr i månaden eller Popmuzik Lover med 32 kr. Det gör det möjligt att driva bloggen vidare som en bred och nyfiken musikblogg där du dagligen kan få nya musiktips varvat med intervjuer och recensioner, samt att det faktiskt hjälper artister om de har en plattform som de kan nå ut med sin musik på. 

Tack för ditt stöd. 

Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011