Lisa Jennifer är tillbaka med singeln Se mig för att följa upp Slutet av sagan som hon släppte tidigare i våras.

Popmuzik Lover Patreon

Se mig är en härligt medryckande poplåt med en stor portion energi och härligt klistrig refräng, som är perfekt att sjunga med till.
Låten i sig utspelar sig på en bar där man verkligen gör allt för att få uppmärksamhet av den man är intresserad av. I detta fall är det att kasta glas, slå sönder baren, kysser vakten och bryter mot lagen. Allt för att få den där personen att just se en. Vad gör man inte för att få en bit av kärleken? -Vad har du själv gjort för galet för att fånga någons uppmärksamhet och kanske även hjärta?

Se mig är i alla fall lekfull pop och med en stor portion glimten i ögat, vilket jag tyckte var väldigt underhållande och kul.

Om singeln berättar Jennifer:

”Jag tror alla nån gång varit i en sits, där man verkligen vill ha någons uppmärksamhet. Kanske spelar den svår och man måste gå all in för att de ska funka. Man måste våga för antingen går det vägen, eller blir det en bra historia att berätta sen.”

Lisa Jennifer är en 20-årig artist från Örnsköldsvik som definitivt är värd att hålla ögonen på säger jag. Speciellt om du gillar just bra svensk pop.
Se mig är skriven av sångerskan tillsammans med Amadeus Lejonclou och du hör resultatet här nedanför.

Om du också uppskattar att upptäcka spännande nya artister och grymma poplåtar i bloggen, så får du mer än gärna bli Patreon och stötta arbetet med bloggen – om du har möjlighet vill säga. Du kan antingen bli Popmuzik Liker för endast 12 kr i månaden, eller Popmuzik Lover för 32 kr. Ditt bidrag hjälper bloggen att fortsätta lyfta fram artister som Lisa Jennifer och andra spännande namn som du kanske annars skulle ha missat i denna tid av AI-styrda spellistor.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
5
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011