Det norska stjärnskottet Eline Roa är tillbaka med ny musik och med det med ett nytt inlägg här i bloggen där du kan höra singeln Freestyle.

Följ på Apple Music

Den nya singeln är än en gång skriven tillsammans med hitmakarna Rat City, som nyligen släppte den lysande låten Bring back the Summer tillsammans med JIM som du även kunde höra i bloggen.

Här får vi en välpolerade R&B-poplåt där Eline får visa upp sin starka och dynamiska röst och låten är som klippt och skuren för topplistorna. Det är en låt som byggs upp av en skön gitarrslinga tillsammans med ett behagligt beat som löper genom låten och får den att kännas varm och mjuk.

Om Freestyle berättar Eline för bloggen:

”Låten handlar om de överväldigande känslorna som kommer med kärlek. Texten beskriver en magnetisk attraktion, där man kan känna sig berusad och levande med någon annan person. Låten tar också upp de komplicerade och odefinierade känslor som kan finnas i ett intensivt förhållande. Sammantaget ger låten en glädje och känsla av extas över kärlek.”

Så om du vill hålla ett öga på en spännande artist från vårt norska grannland, så är 18-åriga Elina Roa definitivt ett namn att lägga på minnet. Med sina singlar har hon gått från klarhet till klarhet och det känns som ett namn som kan bli hur-stort-som-helst.

För att inte missa några spännande musiktips i bloggen, så kan du följa på bloggens alla inlägg via din RSS-läsare. Ett perfekt sätt att få bloggens flöde av inlägg direkt ner i din mobil eller dator.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011