De norska producenterna i Rat City är äntligen tillbaka för att sätta rätt känsla till den bästa årstiden: sommaren. Denna gång har de hjälp av Jim Bergsted, eller kort och gott JIM för att leverera den medryckande och upplyftande singeln Bring back the Summer.

Nordiska Favoriter

Jag tyckte ju detta var riktigt härligt. Funkiga gitarrer och medryckande trumkomp tillsammans med JIMs starka popröst som sjunger om en väldigt speciell sommarförälskelse. Låten blir till ett enda stort lyckopiller som gärna sväljs många av efter varandra. För vi behöver definitivt mer upplyftande och samtidigt lite vemodiga poplåtar som vi kan dansa till, som just Bring back the Summer.
Så missa inte, samt lägg till låten i din sommarspellista, eller följ bloggens sommarspellista som du hittar här.

Har du möjlighet får du gärna stötta bloggen som Popmuzik Liker eller Popmuzik Lover på Patreon. Ditt bidrag gör det möjligt att driva bloggen vidare som just en bred musikblogg som dagligen uppdateras med nya låtar, varvat med intervjuer, uppdaterade spellistor och annat musikrelaterat. Tack för ditt stöd!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011