En av Sveriges mest hyllade soul / R&B artister tolkar hela Sveriges Ted Gärdestad. Det var under Seinabo Seys egna konserter som hon valde att göra en tolkning av Sol, vind och vatten något som blev så pass uppskattat av fans att hon nu valt att släppa en studioinspelning av den.

Popmuzik Lover Patreon

”När jag sjöng Sol, vind och vatten på turnén så fick det mig att förstå att det är kul att sjunga på svenska, för att folk sjöng med i låten på ett annat sätt. Och att jag blev nyfiken på hur det skulle kännas att skriva sådär vackra texter.”

Seinabo Sey har länge haft en djup beundran för Ted Gärdestads texter, vilka hon beskriver som ”de finaste texterna som existerar”. Att valet föll på just Sol, vind och vatten är för att låten symboliserar svensk sommar och har en hoppfullhet som världen behöver just nu. Ni hör tolkningen här!

Tack också för att du uppskattar Popmuzik och stöttar bloggen som Patreon. Ditt bidrag som Popmuzik Liker eller Popmuzik Lover gör det möjligt att driva sidan vidare som en bred musikblogg med dagliga nya inlägg om musik. Tack!

Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011