En av Sveriges mest hyllade soul / R&B artister tolkar hela Sveriges Ted Gärdestad. Det var under Seinabo Seys egna konserter som hon valde att göra en tolkning av Sol, vind och vatten något som blev så pass uppskattat av fans att hon nu valt att släppa en studioinspelning av den.

Favoriter Apple Music

”När jag sjöng Sol, vind och vatten på turnén så fick det mig att förstå att det är kul att sjunga på svenska, för att folk sjöng med i låten på ett annat sätt. Och att jag blev nyfiken på hur det skulle kännas att skriva sådär vackra texter.”

Seinabo Sey har länge haft en djup beundran för Ted Gärdestads texter, vilka hon beskriver som ”de finaste texterna som existerar”. Att valet föll på just Sol, vind och vatten är för att låten symboliserar svensk sommar och har en hoppfullhet som världen behöver just nu. Ni hör tolkningen här!

Tack också för att du uppskattar Popmuzik och stöttar bloggen som Patreon. Ditt bidrag som Popmuzik Liker eller Popmuzik Lover gör det möjligt att driva sidan vidare som en bred musikblogg med dagliga nya inlägg om musik. Tack!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011