Sarah von Reis fortsätter att skämma bort oss med sin atmosfäriska pop när sångerskan nu släpper singeln Friend. En låt som är andra smakprovet från sångerskans kommande debutalbum.

Följ på Apple Music

Friend inleds drömmande och svävande, med sångerskan viskande orden. Det är liksom som man omsluts av både sången och arrangemanget och transporteras till en annan värld. Sedan väcker sångerskan oss när låten helt byter riktning. Den drömliknande förvandlas till en käftsmäll av trummor och energi för att sedan sluta sig igen och utmynna i den där drömmande känslan. Snyggt!

Singeln Friend är ett samarbete mellan Sarah och producenten av Michelle Amkoff. Om låten berättar sångerskan:

Friend handlar om att vara uttråkad, om ensamhet, längtan och självdestruktivitet. Om att flytta från Göteborg till Stockholm, pröva lyckan i L.A och New York och tillslut känna sig rotlös. Jag har virrat runt i många år och letat efter en guidande stjärna. Min producent Michelle (som också är inflyttad Stockholmare) och jag försökte koka ner allt det där i låten. Jag hoppas att någon lyssnar på den ensam på fyllan och skriker lite!”

Med Friend följer Sarah upp Blame it on, som släpptes i Februari och som du även kunde höra här i bloggen. Om du gillar att upptäcka denna typ av mörka, drömliknande låtar här i Popmuzik, så ska du definitivt spara en genväg till bloggen på hemskärmen i mobilen. Klicka bara på delningsknappen i din mobils webbläsare, välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. Då bloggen uppdateras dagligen med nya spännande inlägg om musik är det ett perfekt sätt att påminnas om att besöka bloggen varje dag.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011