Men jävlar vilken röst han har, Benson Boone.
På senaste singeln Slow it down visar sångaren upp hela sitt röstregister och sjunger för full hals. En låt som verkligen ger oss hela registret. Från avskalad pianoballad till medryckande pop. Det är definitivt en imponerande låt som vi bjuds på av denna talang, som har lyckats imponera med alla sina släppta låtar.

Skicka in din musik

Slow it down är tagen från albumet Fireworks & Rollerblades som släpps den femte April. Det är ju något som jag ser fram emot och höra mer från. Vill du också höra mer av Benson Boone och andra spännande artister, så tycker jag du ska bokmärka bloggen så du lätt kan besöka den regelbundet, samt följa bloggen på sociala medier. Det betyder mycket om du vill göra det.

Men nu tycker jag du klickar igång musikvideon här nedan.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011