Singer-songwritern Erik Eljest följer upp Lucio Fontana som han släppte i Januari och är här aktuell med singeln Fyra dagar. Här bjuder sångaren oss på en emotionell låt som utgår från gitarr och piano för att måla upp en berättelse om kärlek som gått itu. Om att helt enkelt blicka tillbaka på det som varit och en längtan att saker borde vara annorlunda. Det är den där fina låten om efterspelet av slutet. När man saknar den där speciella personen som där och då betydde så mycket för en, men som inte längre är del av ens liv.

Favoriter Apple Music

Enligt Erik själv så är Fyra dager den absoluta favoriten bland de låtar han släppt. Så det är en fin och ärlig berättelse om saknad vi får, och som producerats av Jesper Jaunzems.
Med singeln får vi första låten från Eriks kommande EP Ett Annat Liv som kommer i April.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011