Det är dags för Sebastian och jag att lista våra popfavoriter från den senaste veckan. Perfekt för dig som vill lyssna ikapp på en knippe grymma poplåtar och förhoppningsvis hitta nya favoriter.
Lägg gärna in det du gillar i din spellista och dela gärna inlägget vidare till dina följare och vänner, så de också upptäcker go’bitarna.

Popmuzik Lover Patreon

Tobias Arbo – Recover

Mysigt och drömmande indiepop bjuds vi på när Tobias Arbo släpper singeln Recover. En låt om att inte lyssna på de självkritiska tankar man har i skallen. Ett fint första smakprov från artistens kommande album.

Ariana Grande – We can’t be friends (wait for your love)

Med ett nysläppta album inleds en ny era av Ariana Grandes karriär. Även om albumet gjorde mig aningen besviken är we can’t be friends (wait for your love) en snyggt konstruerad poplåt vars refräng är tillräckligt stark för att kunna bli nästa hit från plattan. 

Luke Hemmings – Shakes

Luke Hemmings från 5 Seconds of Summer ger oss än en gång Harry Styles-doftande pop med singeln Shakes, som då är första smakprovet från kommande andra albumet Boy. Tillsammans med just Styles producent Sammy Witte känns det som Lukes bästa album just nu är precis framför honom.

Conan Gray – Alley Rose

Egenskriven av Conan är Alley Rose den mest känslosamma singeln hitintills från sångarens kommande album. Med snygg piano-man stil och hjärtskärande text går varenda stavelse rakt in i bröstkorgen och lämnar mig desperat efter en upplösning till de lysande singlar som lett upp till fullängdaren. 

A Choir of Ghosts – Blindfold

Detta träffade så rätt för mig. Svävande, drömliknande och behagligt. Ett steg bort från det vi brukar höra från A Choir of Ghosts. Med det känns det också som en väg jag gärna ser artisten fortsätter på.

Girl In Red – Doing it agan baby

På gränsen till galet utmanar norska popundret gränsen mellan pop, punk och rock. Nya låten Doing it agan baby förstärker Girl In Reds redan påvisade unika artisteri och lovar gott inför en 2.0 av hennes musikaliska resa.

Theo Rosén + Ella Rammelt – Naiv

Som en frisk fläkt sveper Theo Rosén och Ella Rammelt in med sin drum’n’bass-drivna Naiv. Ett komprimerat stycke pop på 137 sekunder som lyckas ta en för mig ganska ganska trött musikgenre och göra den intressant.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011