LOVIS avslutar 2022 på topp när hon här släpper den medryckande singeln Påväg hem. Låten som du spelar ensam i bilen och du vill få ut dina tankar och känslor i en flykt från en tung situation man lämnat bakom sig.

Nordiska Favoriter

Påväg hem är uppbyggd av luftiga synthar, snyggt pianoarrangemang som sedan kryddats med en mäktig gospelkör. Vad än som ledde till den där situationen i bilen så lär man bli både peppad och ha en förstärkt känsla efter att lyssnat på denna upplyftande låt några varv.

Påväg hem är fjärde singeln från LOVIS i år och följer upp Juniregnet, Bära dig och Talk to me. Den nya singeln är skriven av sångerskan tillsammans med Viktor Persson och Lucas Hideg, varav Lucas även står för produktionen.

Följ LOVIS på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011