TV 4 meddelar idag att det inte blir ett X-Factor i år, utan att de istället satsar på gammalt beprövat koncept i form av Idol.
Visst, X-Factor Sverige blev inte den stora succé som vi alla hoppats på, men samtidigt beror det nog mer på något blek jury och lite för utvattnat koncept mer än att X-Factor i sig är dåligt.
Jag gillar konceptet med att det är olika typer av artister som är med och att juryn coachar dem, så att det inte bara blir tjejer och killar kring 18 till 23 som får vara med.
Men för TV 4 är det enbart frågan om pengar in, mer än att utveckla roliga program, så X-Factor fick sin chans och förlorade.

Svensk Pop Apple Music

För min del hade man nog fått hoppa över både Idol och X-Factor i år för att skapa sug efter den typen av program igen. För just nu känns det som vi fått lite för mycket av det goda vad gäller talangjakter i TV.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011