Mikael Strömqvist är pop-countrysångaren Mack Gibson från Uppsala. Nu är han tillbaka med singeln Någon gång, som då blir den fjärde i ordningen av låtar från artisten. Senast du hörde honom här i bloggen var ju med singeln Utan att tappa dig som han släppte i Februari.
Nya singeln handlar om saknad, längtan och att någon gång få hitta hem igen.

Popmuzik Podcast

Det är vemodigt i berättelsen när Mack Gibson sjunger om att vara långt ifrån den han älskar. Samtidigt är låten i sig skönt medryckande i sitt arrangemang, vilket gör låten härligt fartig.
Mack Gibson har beskrivit hur låten kom till när han en sensommarkväll i augusti satt i sitt stora blåa hus och blickade ut över hästhagarna som omringade honom. Låten tar oss dock inte bara igenom saknaden till människorna man älskar, utan även att våga ta steget tillbaka och hitta hem igen.

Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011