Lite pop, lite rock och lite drömska synthar. Men framförallt mycket talang. Love You Later presenterar sin nya singel Brooklyn. Här sjunger artisten om hur vissa städer i världen kan bli så representativa för ett dåligt break-up eller kassa minnen i allmänhet. Distade elgitarrer varvas med organiska trummor och hårt programmerade syntar. Allt smälter samman till en snygg ljudbild som ramas in av Love You Laters karakteristiska och grymma röst. 

Skicka in din musik

Brooklyn är inspirerad av ett återkommande tema i mitt liv. Under de senaste åren har jag lärt känna människor på ett romantiskt sätt, eller åtminstone trodde jag det. Precis när vi skulle bli mer intima och sårbara kunde de säga något i stil med: Oh ja förresten, jag flyttar faktiskt till New York/Brooklyn. Därmed blev det något slags grymt skämt mellan mig och mina vänner, så jag var bara tvungen att skriva en låt om det. Det var mitt sätt att manifestera slutet på denna era av komisk hjärtesorg.” 

Love You Later

Singeln Brooklyn fångar rätt bänder av allt jag gillar. Lagom krispig ljudbild och ösig produktion med skimrande inslag av elektriskt piano. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011