Lite pop, lite rock och lite drömska synthar. Men framförallt mycket talang. Love You Later presenterar sin nya singel Brooklyn. Här sjunger artisten om hur vissa städer i världen kan bli så representativa för ett dåligt break-up eller kassa minnen i allmänhet. Distade elgitarrer varvas med organiska trummor och hårt programmerade syntar. Allt smälter samman till en snygg ljudbild som ramas in av Love You Laters karakteristiska och grymma röst. 

Popmuzik Lover

Brooklyn är inspirerad av ett återkommande tema i mitt liv. Under de senaste åren har jag lärt känna människor på ett romantiskt sätt, eller åtminstone trodde jag det. Precis när vi skulle bli mer intima och sårbara kunde de säga något i stil med: Oh ja förresten, jag flyttar faktiskt till New York/Brooklyn. Därmed blev det något slags grymt skämt mellan mig och mina vänner, så jag var bara tvungen att skriva en låt om det. Det var mitt sätt att manifestera slutet på denna era av komisk hjärtesorg.” 

Love You Later

Singeln Brooklyn fångar rätt bänder av allt jag gillar. Lagom krispig ljudbild och ösig produktion med skimrande inslag av elektriskt piano. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.