Lite pop, lite rock och lite drömska synthar. Men framförallt mycket talang. Love You Later presenterar sin nya singel Brooklyn. Här sjunger artisten om hur vissa städer i världen kan bli så representativa för ett dåligt break-up eller kassa minnen i allmänhet. Distade elgitarrer varvas med organiska trummor och hårt programmerade syntar. Allt smälter samman till en snygg ljudbild som ramas in av Love You Laters karakteristiska och grymma röst. 

Brooklyn är inspirerad av ett återkommande tema i mitt liv. Under de senaste åren har jag lärt känna människor på ett romantiskt sätt, eller åtminstone trodde jag det. Precis när vi skulle bli mer intima och sårbara kunde de säga något i stil med: Oh ja förresten, jag flyttar faktiskt till New York/Brooklyn. Därmed blev det något slags grymt skämt mellan mig och mina vänner, så jag var bara tvungen att skriva en låt om det. Det var mitt sätt att manifestera slutet på denna era av komisk hjärtesorg.” 

Love You Later

Singeln Brooklyn fångar rätt bänder av allt jag gillar. Lagom krispig ljudbild och ösig produktion med skimrande inslag av elektriskt piano. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.