Den finska indiebandet Nevala följer upp singlarna Lover in the dark och John & Mary när de nu är aktuella med tredje singeln Aching heart. En mer emotionell låt om att se hur kärleken rinner mellan fingrarna på en och man står kvar med ett sårat hjärta.

POPMUZIK SUMMER

”Berättelsen är personlig. Det handlar om att bli dumpad. Men har vi inte alla varit där en eller två gånger?”

Nevala

Här bjuds vi på snyggt folk-arrangemang med ledsamma stråkar och behagliga gitarrer. Perfekt höstlåt med andra ord för den som känner sig lite heart broken, eller bara vil ha fin folk-pop.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011