Igår öppnad Sverige igen och klubbarna fylldes med utsvultna själar som dansade sönder för att ta igen för det gångna året. Någon som gjorde dem sällskap var drottningen av svensk-pop Molly Sandén. Som grädden på moset började Molly uppträda på tolv-slaget vid svampen och Stureplan. Därefter spelade hon nya låten Vi ska aldrig gå hem på några av huvudstadens största klubbar. Snacka om en rejäl release-fest! 

Nordiska Favoriter

Produktionen går i samma linje som övriga spår på nya albumet DOM SKA VETA och är det sista kompletterande spåret till samlingen. De elektroniska syntarna bländar en och tempot driver på i en rasande fart. Budskapet är enkelt! Nu när väl utelivet är ett faktum ska vi aldrig gå hem igen. 

Det finns en soft spot i hjärtat för den här artisten och nya låten bevisar återigen att Sandén är en musikalisk urkraft. Nästa år ser vi Molly runtom i Sverige då hon drar ut på sin mest omfattande turné hitintills. I februari 2022 kommer DOM SKA VETA arena turné till Scandinavium Göteborg. Ska ni dit? 

Följ med Molly på party i Stockholm när hon nu släpper musikvideon till låten. En video som 100% passar känslan i låten skulle jag säga!
Rikkard Häggbom står för regin och du ser resultatet här:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011