Igår öppnad Sverige igen och klubbarna fylldes med utsvultna själar som dansade sönder för att ta igen för det gångna året. Någon som gjorde dem sällskap var drottningen av svensk-pop Molly Sandén. Som grädden på moset började Molly uppträda på tolv-slaget vid svampen och Stureplan. Därefter spelade hon nya låten Vi ska aldrig gå hem på några av huvudstadens största klubbar. Snacka om en rejäl release-fest! 

Produktionen går i samma linje som övriga spår på nya albumet DOM SKA VETA och är det sista kompletterande spåret till samlingen. De elektroniska syntarna bländar en och tempot driver på i en rasande fart. Budskapet är enkelt! Nu när väl utelivet är ett faktum ska vi aldrig gå hem igen. 

Det finns en soft spot i hjärtat för den här artisten och nya låten bevisar återigen att Sandén är en musikalisk urkraft. Nästa år ser vi Molly runtom i Sverige då hon drar ut på sin mest omfattande turné hitintills. I februari 2022 kommer DOM SKA VETA arena turné till Scandinavium Göteborg. Ska ni dit? 

Följ med Molly på party i Stockholm när hon nu släpper musikvideon till låten. En video som 100% passar känslan i låten skulle jag säga!
Rikkard Häggbom står för regin och du ser resultatet här:

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.