Med inspiration från Jokern skildrar singeln Skin artisten Cheska Moores mörka och något skruvade universum. Med vocoder, distorsion och drömsk stämma sätter artisten stämningen kring låten. Budskapet är enkelt, det handlar om att vara kär i någon som låter den mörka sidan av sig själv ta över och fullkomligt.  

Låten är designad att utmana lyssnaren i sina djärva val av ljud och produktion. Här bjuds det på en unik lyssnarupplevelse som väcker känslor snarare än slätstruken pop. I just Skin hämtas inspirationen som tidigare nämnt från karaktären Jokern i The Dark Knight trilogin. Mer specifikt är låten skriven ur Harley Quinns perspektiv och skildrar den gränslösa och ibland obegripliga kärlek som finns mellan karaktärerna. Låten talar ur ett större perspektiv om att bli kär i någon med två sidor. Där personen har alldeles för många problem för att kunna upprätthålla en hälsosam relation. Något artisten själv tror många kan känna igen sig i.

Cheska Moore är från södra London och presenterar ett unikt perspektiv på popmusik. Genom att kombinera mystik, sårbart rå sång och oväntade instrumentval har hon skapat sitt helt egna sound. Uppvuxen med Disney men nu mera med inspiration från artister som Halsey och Sia. Speglar hon de brister som finns i den utopiska världsbild hon växte upp med. Hyllad av diverse taste-makers spås hon en lysande framtid, nya singeln Skin hör ni här. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply