Killar kan ibland vara knepiga och om man som artisten AILSHA vill hitta någon att slå sig till ro med och bilda familj kanske en viss typ av killar är fel att satsa på. I singeln FBOY hör vi henne resonera kring kärlek och hennes egna val av pojkvänner. 

”Jag skrev den här låten i början av 2020 när jag befann mig i en romantisk situation … jag hade fallit för en f ** kboy (igen). Jag ville förvandla mina känslor till en rolig sång som skämtsamt skildrade de påträngande tankarna och den ekonomiska osäkerheten som dök upp i mitt sinne då.”

AILSHA

Lekfullt men ändå insiktsfullt och faktiskt många gånger träffande ger AILSHA oss en lättsam pop-singel med en lika lekfull produktion samt tillhörande video. Lyssnar ni riktigt noga kan ni hör att synthen som återkommer under samtliga refränger är skapad från artistens egna röst, där producenten lagt diverse stämmor på varandra. Den nästan orkestrala känslan är ämnad att representera känslan av livsångesten som texten vittnar om. 

Glittrande, eklektiskt och alltid med inspiration från spelen och sagornas värld gör AILSHA unik popmusik. Man kan även alltid höra ett visst mått av mystik i all hennes musik. Hör FBOY här!

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply