Klara Andén inleder 2021 med heartbreak-singeln Gå bara gå. En låt där sångerskan reflekterar kring att ha blivit heartbroken för första gången. Fina ord om den där naiva synen på kärleken som man oftast har i början. När man inte har en aning om vad man håller på med eller hur saker kommer att kännas. Samtidigt ser Klara låten som ett tack och förlåt till personen som behövde stå ut med hennes förvirring.

Popmuzik Popcast

Texten i Gå bara gå känns som något många kan relatera till och jag älskar hur låten blommar ut i refrängen och andra versen med lite mer puls i arrangemanget efter den mer drömliknande inledningen. Så

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.