Klara Andén inleder 2021 med heartbreak-singeln Gå bara gå. En låt där sångerskan reflekterar kring att ha blivit heartbroken för första gången. Fina ord om den där naiva synen på kärleken som man oftast har i början. När man inte har en aning om vad man håller på med eller hur saker kommer att kännas. Samtidigt ser Klara låten som ett tack och förlåt till personen som behövde stå ut med hennes förvirring.

Svensk Pop Apple Music

Texten i Gå bara gå känns som något många kan relatera till och jag älskar hur låten blommar ut i refrängen och andra versen med lite mer puls i arrangemanget efter den mer drömliknande inledningen. Så

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011