The Geometro Party är den största svartklubben i Los Angeles som huserar i en stor lagerbyggnad. Tillsammans gör de även musik som sätter tonen på deras party-vision. De följer här upp debuten Runaway med singeln Anybody. På deras andra singel samarbetar de med sångerskan Dani och resultatet är en härligt 80-talspoppig låt med dansanta beat och riktigt skön melodi. 
Helt klart min påse detta och det lär vara din också, så klicka igång och dansa loss. 

Favoriter Apple Music

Missa inte: Du hittar även Anybody i spellistan Alexed’s A-List för Apple Music och Spotify. Följ gärna spellistan för att löpande hitta ny musik.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011