Idag vänder vi blicken mot Nya Zeeland – landet för extremsport, Sagan Om Ringen och Lorde.
Där hittar vi sångerskan Theia. Hon debuterade 2016 med singeln Roam och har efter det har hon bland annat släppt en självbetitlad EP som hamnade högt på listorna i hemlandet, så helst klart ett namn att känna till.

Nordiska Favoriter

Nu är det dags för singeln Bad idea, som sångerskan skrivit tillsammans med bland annat Emily Warren. Den sköna elektroniska popsingeln känns som klippt och skuren för våra spellistor och den har definitivt en plats här i bloggen.
Låten i sig handlar om destruktivt beteende där Theia sjunger om psykisk ohälsa.
Låten har även fått en video där Theia åker rullskridskor i Los Angeles, som en metafor för livet.

Sångerskan berättar:

“Sometimes life gets you down and you have hard times. You fall over. Sometimes you dust yourself off and jump up again; other times you need a helping hand.”

Theia
@Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.