Med funkig produktion signerad HYENA – som gör mer eller mindre allt bra som släpps dessa tider. Alltså Andreas Söderlund, som är HYENAs riktiga namn, är så sjukt begåvad att man nästan blir avundsjuk. Själv kan jag knappt knyta skorna på ett vettigt sätt utan att de går upp efter några meter. Men Andreas slänger ihop hitsingel efter hitsingel. Orättvis kanske, men så är livet.

Svensk Pop Apple Music

Det är i alla fall Janice som är tillbaka med singeln Black lies, som då just HYENA kryddat med funkiga trumpeter och svängig melodi som sedan fått hjälp av Saint att sätta den sista touchen på låten. Om man sedan hör vad Janice har att säga om låten så är den kanske inte så jävla munter. Men kan du inte göra enkla vita lögner, så blir det istället tunga och svarta.

”Black Lies handlar om de absolut mörkaste sidorna inom en. Vi snackar alltså inte vita lögner, utan svarta. Jag är otroligt stolt över att presentera Saint som blessar låten med sin magi!”

Janice
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011