Ska jag vara helt ärlig så tycker jag denna cover på Bryan Adams klassiker Heaven är sjukt meningslös. En tropical house-version signerad State of Sound (Viktor Norén och Joakim Andrén) som varesig tillför något eller är direkt bra.
Med det sagt så tyckte jag videon var väldigt söt, med massa hånglande par och vänskap. Den var helt klart bättre än låten och faktiskt värd att se på om du bara vill bli på bra humör.

”Vi satt i studion en dag och gjorde ett track som vi blev helt förälskade i. Efter några dagar började vi helt spontant sjunga på Bryan Adams Heaven till det, och det fastnade. Vi kunde inte sluta. Vårt track och Heaven blev till slut en låt, och därför känns det inte som det är en cover. Det spelar ingen roll att vi inte har skrivit låten, den har blivit lika mycket State of Sound som allt vi har skrivit.”

State of Sound
@Facebook

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.