Idag släppte Marlene singeln Next To Me och följer med det upp singeln All I Want från i fjol och är tagen från hennes kommande EP Sweet som släpps senare i vår.
Låten är skriven i höstas på hotell Haymarket i Stockholm tillsammans med Jerker Hansson och Blisse.

DOLBY ATMOS

”Ibland tar det tid för en själv att höra vad det är för en låt man skrivit, framförallt när skrivprocessen är så intensiv som denna var. Jag höll ett högt tempo och skrev nya låtar varje dag. Först två veckor efter att Next To Me hade skrivits lyssnade jag på den igen och kände hur den slet hjärtat ur bröstet på mig och jag kunde inte sluta lyssna på den för att jag älskade den så mycket. Det är en låt jag verkligen har längtat efter att skriva. Dessutom spelar jag ett synthsolo i outrot!”


Marlene
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011