Trion The Magnettes är tillbaka med singeln Sad Girls Club , som är en Charli XCX -doftande poplåt med cheerleader-refräng och härlig attityd.
”20 januari är trots allt en sorglig dag. Att ett land kan välja en president med så sexistiska och rasistiska åsikter. I det här är Sad Girls Club är inget vi har kommit på. Det är en rörelse som vi är del av. Ett ställe där du har rätt att vara ledsen, annorlunda och arg. Det är en reaktion till den värld som säger åt dig att le när allting suger. Därför kommer vi vara en del av hashtaggen #fucktrump”, säger Rebecka Digerwall i gruppen.
Du hör låten här:

DOLBY ATMOS


The Magnettes
@Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011