Marlene följer upp singeln All I Want och ger oss ytterligare ett smakprov från kommande EPn som släpps senare i höst. Sweet är skriven tillsammans med Ji Nilsson och är producerad av Humble & Blisse samt Nisj .
Den varma och rytmiska låten har fått en video regisserad av Palmer Lydebrant och Marlene säger detta om videon:
”Jag spelade tennis i några år när jag var yngre och det är den enda sporten jag själv älskat.
Samma dag som vi skrivit Sweet satt jag hemma och lyssnade på låten i lurarna, blundade och fick en bild i huvudet av ett gäng som spelar en knäpp version av tennis i solen. Det passade liksom energin i låten och jag tänkte att det skulle gå att göra något väldigt kul av det. Palmer har verkligen lyckats med att förverkliga den idén. Sen älskar jag tennis-modet så jag visste att stylingen skulle bli supernice!
Det var min bästa musikvideoinspelningsdag nånsin! Vi hade så himla kul och alla inblandade var så jäkla grymma under inspelningen och bjöd på sig själva så mycket. Det spelades extremt kreativ tennis den dagen, haha!”
Så kolla in Marlene spela tillsammans med bland annat Adam Tensta och Min Stora Sorg .

Popmuzik Lover Patreon

Marlene
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011