Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Ji Nilsson och WoodzSTHLM har jobbat tillsammans på låten Shipwrecked där Ji stog för text och melodi, samt att WoodzSTHLM remixat Nothing .
Nu har de än en gång jobbat tillsammans på låten Make me blu .
“Tidigt i våras skickade Fredrik (WoodzSTHLM) ett helt magiskt track till mig som då hette Atlanten . Vi dras båda till havet och hur det skulle kunna låta rent musikmässigt och det här tracket lät precis så; som ett glittrande, djupblått hav. Jag skrev Make Me Blu på det, la till tusen körer som jag är helt besatt av att göra och under våren har vi tillsammans format låten till det den är nu.
Make Me Blu för mig handlar om att våga välja sig själv även om det är det svåraste som finns ibland. Den är stark och svag på samma gång, precis som människor är. Den sörjer det som varit och det som kunde blivit, men det finns glädje och stort mod i den med. Det har varit ett tungt år för mig och många jag känner och det skriver jag om här. Det finns plats för många känslor i en person och jag har dansat bort många tårar till den här låten, jag hoppas folk kan göra detsamma och vara glada med oss i sommarnatten!” berättar Nilsson.

Ji Nilsson
@Facebook
WoodzSTHLM
@Facebook


Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.