The Magnettes från Pajala har här släppt videon till singeln Killers in a Ghost Town som släpptes för ett tag sedan. Videon är inspelad i hemstaden, och om själva låten berättar Rebecka Digervall och Sanna Kalla detta:
”Låten handlar om att vara utstött och en underdog. Om att hävda sin plats och identitet. Att få växa upp som gothare eller punkare och se ut som Robert Smith, och det enda folk säger till en är att man ska kamma sig. Men främst är det en låt om vänskap.”

Följ på Apple Music


The Magnettes
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011