Leo Stannard Signad

DOLBY ATMOS

Vi har gått och väntat och undrat. Plötsligt hände det. Leo Stannard blev igår signad och skrev på för Black Butter Records/Sony Music . Leo är en av de artister som vi på Being Blogged tror lite extra mycket på i år. När vi gjorde en lista över artister att ha koll på under 2015 så fanns han med på denna.

Så här skriver Leo själv på sin facebooksida:
”I can’t wait to play concerts all over the world, and my dream is to play for, and meet, every single one of you and record incredible albums.
I carefully selected this label and they will help me do exactly that… so it’s seriously exciting times!”

Leo Stannard är en 19 årig singer/songwriter från Leicester. Förra året släppte han sin andra EP Notions och med på denna finns den riktigt grymma låten Please Don´t . Mot slutet av förra året släppte han även sin första video som var till just denna låt.
Det märks att Leo har börjat hitta sitt sound. Musiken är harmonisk och rytmen lägger sig i kroppen och stannar kvar även då jag slutat lyssna. Han har stor talang och är en riktig fena på att spela gitarr. Han har ett eget sätt att använda gitarren på som är riktigt schysst.
Klicka in här under och se senaste videon och se hur bra han är.

Leo Stannard @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011