Om du vill ha mitt hjärta får du jobba för det”. Så öppnar OneRepublic nya singeln Hurt. Här sjunger de om en komplicerad relation och hur viktigt det är att inte falla handlöst för någon utan att spela det där berömda spelet. Sensmoralen är ”bara för att något ser bra ut på ytan behöver det inte alltid var så”.

Popmuzik Podcast

Ryan Tedder är liksom alltid mästerlig på att leka fram snygga melodier som sveps in i OneRepublics organiska sound. Rent krasst är det i stort sett omöjligt att inte känna igen deras sound efter såhär många verksamma år. Det aktuella släppet kanske inte bandet absolut starkaste, men tillräckligt intressant för att ge en hint av hur kommande albumet Artificial Paradise kommer låta.

Du kan spara ner det kommande albumet Artificial Paradise via spelaren här nedan. På det viset får du hela albumet i ditt bibliotek när det väl släpps nästa vecka.
Du kan även spara ner en genväg till bloggen till din mobils hemskärm. Då är alla dagliga inlägg så som musiktips, recensioner och intervjuer bara ett klick bort och du påminns besöka bloggen regelbundet. Klicka bara på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”. Klart!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011