Den brittiska houseduon Disclosure släppte i slutet av Maj den somriga klubbdängan She’s gone, dance on. Nu har låten blivit med en video som verkligen fångar den somriga euforin med dans och hångel.

Popmuzik Lover Patreon

Låten i sig samplar Dance on från 1978. Det är en discolåt av ingen mindre än den legendariska filmmusikskompositören Ennio Morricone, som skrevs till filmen Così come sei.

Första gången She’s gone, dance on spelades var under en spelning Disclosure hade i höstas och nu under sommaren 2024 kan vi alla dansa till denna nyblivna klassiker i våra hörlurar eller bara njuta av den läckra musikvideon. Extra läckert blir det om du hör låten i Dolby Atmos. Sången blir mer lekfull och syntharna tillsammans med beatet liksom omsluter dig. Så missa inte att uppleva låten på det sättet i tillexempel Apple Music.

Missa inga inlägg i bloggen genom att följa Popmuzik via din RSS-läsare. Personligen följer jag alla sidor via RSS och tycker det är ett grymt sätt att hålla mig uppdaterad. Mitt sommartips till dig, med andra ord.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011