Sarah Johnsone är en artist från Newcastle i Storbritannien.
I fjol släppte Sarah EP:n Same Reflection But I’m Changed och nu är sångerskan aktuell med singeln No serenade.

Följ på Apple Music

I en behaglig valstakt tar Sarah med oss ut på dansgolvet och sjunger om tvåsamhetens fina stunder. Att ha någon att komma hem till efter arbetslivets slit och stress och den genuina glädjen över att befinna sig i ett fantastiska förhållande. Det är väldigt mysigt budskap som målas upp för oss och retrokänslan i musiken verkligen förstärker det budskapet.

Om singeln berättar Sarah för bloggen:

No serenade är uppriktig och inåtvänd på ett nytt sätt för mig. Jag såg låtskrivandet som ett sätt att uttrycka mig i början, och jag vande mig vid den där känslan av sårbarhet när jag blottade gripande känslor. No serenade är dock den första låten där jag har talat om kärlek på ett upplyftande sätt, vilket exponerar i en ny mening för mig.”

Musikvideon till No serenade är regisserad av Victoria Wai och är inspelad i en secondhandbutik i hemstaden, vilket lite får representera den där trogna och gamla kärleken som håller länge. Du ser resultatet här nedan.

För att inte missa några härliga musiktips i bloggen, så kan du följa Popmuzik i din RSS-läsare. Så håller jag själv koll på alla bloggar och sidor som jag följer och tycker det är ett grymt sätt att hålla mig uppdaterad i olika ämnen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011