Då var det dags för lite medryckande indiepop här i bloggen. Denna gång är musiken signerad duon Nowhere Blue från Stockholm. En duo som består av Leo Jägberg och Leon Ogunro. De träffades under sin tid på Rytmus musikgymnasium och började sedan skapa musik ihop. Med det föddes Nowhere Blue i början av 2023.

Svensk Pop Apple Music

Senaste singeln med herrarna heter Keep on running off. En låt som handlar om den där personen som alltid flyr ett förhållande så fort det börjar bli seriöst. Du vet, den där som inte kan eller vill stadga sig, utan som ständigt verkar tro att gräset är grönare på andra sidan. Så kan det givetvis vara (grönt alltså), men kanske bra att våga satsa någon gång också.

Med drömmande sång och medryckande arrangemang blir Keep on running off en härlig sommarsingel för oss som gillar bra indiepop i allmänhet och britpop i synnerhet. Så definitivt värt att kolla in här nedan.

Vill du ha stenkoll på bloggen och alla musikinlägg som läggs ut dagligen i bloggen så kan jag rekommendera dig att spara ner en genväg till Popmuzik på din mobils hemskärm. På det viset har du bloggen när till hands och du påminns att besöka bloggen dagligen. För att skapa en genväg till bloggen klicka du på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”. Klart!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011