Helena Tunhav är en sångerska som är född och uppvuxen i Jämjö, Karlskrona, men som numera bor i Mölnlycke utanför Göteborg, där hon jobbat som musiklärare.

Svensk Pop Apple Music

Här är Helena aktuell med popballaden Everything. En låt som handlar om obesvarad kärlek. Att vilja vara personen vid sidan av den andre, men som inte riktigt ser en som den man vill bli sedd som. Det hela blir lite vemodigt och sorgligt, men också till en bra låt.

Everything är skriven av låtskivarkollektivet Albertus, Fagerström & Lennartsson och bjuder oss på ett arrangemang med snygg cello, mjuka synthar och fängslande melodier. Det blir till en fin poplåt som känns klippt och skuren för de mer mogna radiostationerna. Speciellt med just temat om obesvarad kärlek gör det än mer tilltalande för många kan jag tänka mig.

Missa inga inlägg i bloggen och följ Popmuzik i din RSS-läsare. Smidigt sätt att läsa om och upptäcka alla grymma poplåtar som läggs ut varje dag.

Vad tyckte du?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011