Shirley Clamp sätter toner till sommaren när hon här släpper singeln Sommarens famn. En låt som uppmanar till gemenskap under sommaren och uppleva magin tillsammans med nära och kära. Det är upplyftande och ett härligt budskap som garanterat kommer att få dig på ett strålande humör.

Popmuzik Lover Patreon

Sommarens famn är skriven av Shirley tillsammans med Mikael Landby och Elin Petersson, som också står för produktionen. Du kan uppleva låten här nedan och med det känna den värme som både sommaren och Shirley utstrålar.

Om du uppskattar att dagligen hitta musiktips i bloggen får du gärna stötte arbetet med Popmuzik som Patreon. Som en av de få svenska musikbloggar som finns kvar är det en fin sak att bidra till, så musiklandskapet i landet inte bara består av algoritmstyrda spellistor.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011