Johannes Kotschy tar oss med ut en varm sommarkväll i Stockholm och målar upp ett möte mellan två personer. Här får vi följa med på en promenad hand i hand genom Tantolunden och verkligen känna hur känslorna bubblar mellan de två. Det är fin skildring av sommarromansen. Hur känslorna för den andre blir starkare för varje steg man tar.

POPMUZIK SUMMER

Det är med andra ord både en fin och medryckande låt Johannes bjuder oss på med singeln Stockholmssommar. Låten inleds med ett försiktigt gitarriff, innan allt byggs på med bandsättning där arrangemanget sväller likt känslorna i låten. Vid sin sida i studion har Johannes Hanna Enlöf från Good Harvest, som både sjunger och spelar gitarr på denna sommarmelodi.

Visst är det en mysig sommarlåt Johannes bjuder oss på?
Just pianoslingan fick mig att tänka på Coldplay och låtens lättsamma känsla och starka melodi skulle nog få fans av just det bandet att omfamna även denna sommarlåt.
Du får helt enkelt ge låten en lyssning och följa med på den där kärleksfulla promenaden i Tantolunden.

För att ha nära till nya musiktips i bloggen kan du spara ner en genväg till Popmuzik på din mobils hemskärm. På det viset påminns du om att besöka bloggen och upptäcka alla nya musikinlägg som läggs ut varje dag. Bara klicka på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”. Klart!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011