Peter Sjöholm är inte helt okänd för bloggens läsare, då han varit med vid flera tillfällen med sin musik. Antingen under eget namn, eller som Radion Spelar Dylan.
Just nu är peter aktuell med EP:n Tankar Vid Ett Piano, där fyra låtar kretsar kring Peters tankar om livet, kärleken och ett synthpiano. En skilsmässa och nyfunnen kärlek blev till stommen för låtarna där allt är avskalat och ärligt som ett fotografi över livet.

Popmuzik Lover Patreon

EP:n blev också till grunden för vårt samtal i denna poddintervju. Men vi snackar en hel del om musik Peter släppt genom åren, bland annat hyllningslåten Varför blir jag jämt så glad när jag träffar Anders om covers på låtar av Pet Shop Boys och Herrey’s, samt om att driva ett eget musikbolag.

Någonstans går vi även genom smultronställen i Stenungsund, samt fem album som inspirerat och gillats genom åren. Så det blir en hel del musiksnack och väldigt öppet och ärligt, precis som det ska vara i en podd där artisten får stå i centrum.

Om du uppskattar mina artistintervjuer och gillar Popmuzik i största allmänhet, så får du gärna stötta arbetet med bloggen som Patreon. Du kan antingen bli en Popmuzik Liker och bidra med 12 kronor i månaden, eller en Popmuzk Lover och då bidra med 32 kr i månaden. Vilket du än väljer så tackar jag ödmjukas.

Trevlig lyssning.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011