Visst är det härligt med kaxig pop. När den samtidigt är härligt lekfull så blir det ännu roligare. Det är just det vi bjuds på när artisten Robinette släpper singeln Mr Nice Guy. Den verkligen dryper av attityd i sin medryckande produktion och sköna melodi.

DOLBY ATMOS

Låten i sig handlar om den där personen som alla tycker är en hyvens person, som aldrig gör några fel. Men man själv vet att personen i fråga är genomrutten och långt ifrån den fina fasad personen målat upp inför alla andra, snarare superfalsk. Det är just en sådan person Robinette själv upplevt, och som hon kände passade perfekt som ett tema i en låt.

Om singeln berättar Robinette:

”Den handlar mycket om hämnd, att hitta tillbaka till sig själv och bli påmind om sitt eget värde. Sista raden i refrängen, ”jag tog hem din bästa kompis och nu är jag hans” är den textraden jag hittills är mest nöjd med av allt jag nånsin skrivit. Det är sån attityd i det, men fortfarande med glimten i ögat.”

I den kommande musikvideon kan vi se sångerskan tillsammans med sex kvinnliga dansare för att verkligen förstärka girl power i låten. Saken är den att hela videon är skapad tillsammans med kvinnor, så den är koreograferad av Stephanie Lövstrand samt filmad av Felicia Emanuelsson och Rowann Pol.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011