Få saker är så svenska som midsommarafton. När vi hyllar sommaren, ljuset och värmen tillsammans med vänner, sill, grill och alkohol.

Skicka in din musik

Marcus Lindeberg spelar på singeln Midsummer’s eve upp den där känslan av hemlängtan och återförening, något som kan bli extra påtagligt för Marcus då han bor i London. Så denna låt i klassisk rock-lunk får liksom bli en romantisk och nostalgisk hyllning till den svenska sommartraditionen. Tur dock att Marcus kan besöka Hyde Park på lördagen för det traditionsenliga midsommarfirandet för svenskar i exil, där man kan uppleva picknick, ringdans och snaps. Om du inte varit där, så ska du absolut testa att besöka parken den dagen. Det är väldigt festligt och ett kul alternativ till midsommarfirandet hemma.

Midsummer’s eve är skriven av Lindeberg och inspelad i artistens hemstudio. Du hör resultatet här nedan.

För att inte missa alla härliga musiktips i bloggen, så tycker jag du ska följa Popmuzik via din RSS-läsare. Perfekt sätt att hålla koll på när nya inlägg finns tillgängliga och du kommer aldrig missa några av de grymma musiktips som dagligen läggs upp. -Bra va?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011