Peg Parnevik öppnar avgrunden och sjunger rakt från hjärtat på den magiska singeln Hus utan speglar. Med sin viktiga röst för tjejers kroppsideal blir det nya släppet en låt som gör henne till mer än bara en popstjärna – det gör henne till en politisk kraft.

Popmuzik Lover Patreon

På samma sätt som i artistens stora framgång med Bättre nu (The Wedding) är det aktuella släppet en pianodriven ballad där Pegs ömsinta stämma får lysa ackompanjerad av mjuka violiner. Eftertänksamt och insiktsfullt är detta en låt som med säkerhet kommer få många där ute att fälla en tår och tänka ett extra varv kring de ideal vi själva är med och reproducerar.

Om du uppskattar att det finns en bred svensk musikblogg som uppdateras dagligen med nya inlägg, intervjuer och annat musikrelaterat, så får du gärna stötta bloggen som Popmuzik Liker eller Popmuzik LoverPatreon. Ditt bidrag gör det möjligt att driva bloggen vidare och lyfta ännu mer grym musik och spännande artister.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
3
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011