Jag är 100% en chokladmänniska! Smågodis i all ära, men ge mig krämig choklad och jag är hemma. Därav kommer det inte som en överraskning att jag faller handlöst för Jubël och NOTD nya singel Chocolate.

Skicka in din musik

Två musikaliska världar smälter samman och skapar en välsmakande popeufori av starka hooks och karakteristiska produktionsdetaljer. Otippat nog har låten skapats på två olika håll, men svenskarna har ändå lyckats få ihop en imponerande helhet som speglar båda akternas artistiska uttryck. Kan detta vara en utmanare till årets sommarlåt rent av?

Såhär säger Jubël om samarbetet.

“Vi är enormt exalterade över att fira in sommaren med vår nya singel Chocolate, en riktigt livfull och upptempo poplåt som garanterat får en att dansa till fötterna värker. Detta projekt har arbetats med under en längre period eftersom vi har stött på en del hinder på vägen, men allt föll på plats då vi bestämde oss för att samarbeta med NOTD. De var superpeppade på att vara en del av projektet och förstod snabbt vår vision och singelns potential. Några få dagar gick förbi innan de skickade över sin unika tolkning med dess distinkta stil, som var precis det som behövdes för att komplettera låten. Genom att kombinera våra unika stilar lyckas vi lyfta våra bästa sidor och skapa en peppande singel som förhoppningsvis uppskattas av våra lyssnare. Gör er redo för att ta plats på dansgolvet med vår nya energiska singel Chocolate!”

Du som uppskattar att upptäcka all musik här i Popmuzik, så får du gärna stötta bloggen som Popmuzik Liker eller Popmuzik LoverPatreon. Ditt bidrag gör det möjligt att fortsätta leverera en bred och nyfiken musikblogg där du dagligen hittar nya inlägg.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011