Den norske artisten Sondre Justad från Lofoten är nu aktuell med första nya musiken på två år. Det är nämligen dags för Sondre att följa upp det hyllade albumet En Anna Mæ från 2022, vilket han gör med singeln Kor e du?

Favoriter Apple Music

Det är alltid spännande med låtar som har ett frågetecken i sig, och frågan var är du får en ju att undra just det. Det liksom lockar till att klicka på play för att kanske finna svaret på frågan.

Här blir frågan till en läcker låt med en inledande suggestiv känsla, där dess spännande elektroniska arrangemang byggs på i intensitet genom låtens gång. Det mynnar ut av ett virrvarr av elektroniska ljud, trummor och synthar. Låten känns både filmisk och storslagen. Du bör med andra ord definitivt lyssna på Kor e du? här nedan.

Kor e du? är inspelad i Stockholm och producerad och skriven tillsammans med den svenske producenten Calle Ask.

Du har väl sparat ner en genväg till bloggen på din mobils hemskärm. På det viset är nya musiktips bara ett klick bort, vilket är perfekt då bloggen dagligen uppdateras med nya låtar. Klicka bara på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”, klart. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011