Musik hör sommaren till och har förmågan att knyta till sig minnen som kan återbesökas under årets gråare månader. Alla minns vi sommarplågorna från vår ungdom som etsat sig fast på näthinnan. Frans önskar skapa precis en sådan odödlig känsla genom nya singeln Don’t miss the beat. Soldränkt, lättsam produktion med omedelbart catchy melodi skapar alla förutsättningar för att han ska lyckas med detta mission.

DOLBY ATMOS

Artistens charmiga uttryck som han etablerade genom Who’s da man lever fortfarande kvar, fast med ett mer moget uttryck. Frans förmåga att göra generöverskridande musik med influenser från pop, jazz och reggae låter som inget annat på den svenska marknaden. I Don’t miss the beat visar han tydligt prov på detta. Till organisk instrumentering och livliga rytmer uppmanar han oss alla att släppa våra bekymmer och dansa in sommarnätterna.

”Denna låt är en hyllning till sommaren, friheten och de där ögonblicken som får dig att känna att allt är möjligt. Jag ville skapa något som känns lika friskt som en perfekt sommardag. För mig handlar det om att välkomna äventyr, det har varigt en lång vinter och det känns befriande att äntligen välkomna solen och värmen”

Frans

Låten är skriven av artisten själv och producerad av Isac Halldin samt Jakob Redtzer med Peter Åberg på oklanderligt trumpetspel.
Dagens stora fråga är dock; VEM tyckte det var en bra idé att Frans skulle ha honung på fingrarna på omslaget? Saker som kunde stannat på idéstadiet, faktiskt.

Om du uppskattar alla musiktips som lyfts fram i Popmuzik får du mer än gärna stötta bloggen som Patreon. Då bloggen inte har reklam eller rika finansiärer i ryggen så är det tack vare de Patreons som väljer att stötta bloggen som gör att den kan fortsätta drivas vidare. Så om du har möjlighet får du gärna stötta som Popmuzik Liker för 12 kr eller Lover för 32 kr. Tack.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011