Det är med en härlig dramatik som Madisen Jane här släpper sin nya singel Love him still och med den följer upp EP:n Losing Game som hon släppte förra sommaren.

Favoriter Apple Music

Att Madisen hämtar sin inspiration från akter som Amy Winehouse och Lana del Rey märks definitivt här, där dramatisk westerngitarr skänker en kuslig och lite ödesmättad känsla till låten. Något som passar fint, då låten inspirerades av serien Gaslight, som handlar om destruktiv kärlek.

Om singeln berättar Madisen för bloggen:

”Det blev en låt, skriven ur ett utifrånperspektiv, om att falla sönder genom att stanna kvar i en destruktiv relation samt den berg- och dalbana av kärlek och smärta som det innebär.”

Jag tyckte ju detta var sjukt snyggt. Madisen Janes sång är magisk i sitt uttryck och arrangemanget är ursnyggt. Lägg sedan till en kör som förstärker känslan i den där destruktiva relationen.

Om du uppskattar att hitta guldkorn som Love him still här i Popmuzik så tycker jag du ska stötta arbetet med bloggen som Patreon. Då bloggen enbart drivs av passionen för musiken och att lyfta grymma artister, så finns det tyvärr inga rika finansiärer i ryggen eller reklam i bloggen. Det gör att ditt stöd som Patreon är viktig för att dagens och morgondagens artister ska ha en plattform att upptäckas av sin publik på i ett musiklandskap som mer och mer går mot algoritmstyrda spellistor.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011