Den danske artisten The Bird är tillbaka i bloggen med sin lekfulla och medryckande popmusik. Denna gång har han sällskap av Maya Laner som går under artistnamnet True Blue och som bland annat är medlem i Caroline Polacheks band när hon spelar live.

Popmuzik Podcast

De är här aktuella med singeln Truest of blues. En låt som andas klubbigt 90-tal i musikstil, vilket jag självklart uppskattade. Med en lekfullhet och ett skönt driv vars produktion som lutar åt eurodance tar The Bird och True Blue över dansgolvet med den nya singeln. Låten tar oss med på en romantiskt äventyr, som innehåller kärlek, misstag och upprättelse. Alla de bra ingredienserna som en film innehåller skulle jag säga.

Själv gillade jag pulsen i låten samt den sköna melodin. Det är en låt som verkligen får igång både nostalgin och dansfötterna. Precis som det ska vara.

Om du vill ha stenkoll på bloggen och alla nya inlägg med musiktips, så kan du spara ner en genväg till bloggen på din mobils hemskärm. På det viset får påminns du att klicka in dagligen och inte missa några spännande låtar eller upptäcka grymma artister. Klicka bara på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”. Klart!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011