Det norska stjärnskottet Eline Roa tar med oss ut på dansgolvet med sin senaste singel Should I. En härligt medryckande poplåt med smittsam melodi och stort hitpotential.

Svensk Pop Apple Music

Should I handlar om att träffa någon som man blir helt tills sig i och man undrar när och om man kommer att ses igen. När man sitter hemma med fjärilar i magen och funderar på att gå ut bara för att få träffa den där speciella personen, och man kommer att bli lika besviken om personen inte är ute om man väl går ut. Tonårsförälskelse ändå. För visst känner du igen dig?

Låten är skriven av sångerskan tillsammans med Elsa Søllesvik, Natalie Holmes, Niklas Båtnes och Jonas Holteberg Jensen. Den sistnämnde står även för produktionen.

Sångerskan berättar:

”Det ska bli extra spännande att släppa den här låten då den har legat och förbättrats i två år innan en total makeover skedde med god hjälp av The Woods. Jag har också flera låtar ”i elden” som jag ser fram emot att släppa i framtiden.”

Med singeln får vi ytterligare en i raden av nya låtar med den 18-åriga artisten som verkligen går från klarhet till klarhet med varje ny låt. Om du vill höra mer av Eline i bloggen så tycker jag du ska bokmärka Popmuzik och aktivera webbnotiser, så du inte missar massa bra poplåtar eller glömmer besöka bloggen då jag lägger ut nya musiktips varje dag.

Vad tyckte du?
+1
4
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011