Ett piano inleder singeln Weightless med den Öreborbaserade producenten och artisten Mason Oaks. Snart läggs rytmer, synthar och sång på produktionen och det blir till en lekfull poplåt med den där härligt upplyftande känslan. En känsla som ska försöka beskriva hur det är att vara kär, och det skulle jag definitivt kunna säga att Mason Oaks här lyckas med. För låten är bubblande och riktigt skön. Både med sina melodier och i arrangemanget

Favoriter Apple Music

”När jag skrev den här låten försökte jag komma ihåg hur det kändes att vara så kär att inget annat är vettigt.”

Mason Oaks

Om du uppskattar låtar av artister som Porter Robinson eller Madeon, så lär du bli lika glad i Weightless som jag blev. För det är något speciellt med de där upplyftande och medryckande låtarna om just kärlek. Det liksom spritter i hela kroppen när de får till känslan rätt, precis som Mason Oaks fått här.

Om du gillar Weightless och att upptäcka denna typen av poplåtar i bloggen, så tycker jag du ska bokmärka Popmuzik och aktivera webbnotiser. På det viset kommer du ihåg att besöka sidan regelbundet för att upptäcka fler härligt bubblande poplåtar.

Vad tyckte du?
+1
2
+1
2
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011