Parmis är en brittisk-persisk artist som debuterade med singeln Ten toes 2019 och som efter det släpps singlarna Warning signs och Wonderland.

Svensk Pop Apple Music

Nu är det dags för artisten att ge oss fjärde singeln i form av Everybody knows. Här bjuder Parmis oss på en dramatisk låt om uppbrott, samt efterdyningarna. När man själv kommer till insikt i det som raserade förhållandet. Något som de flesta runt en såg, men man själv var för blind att se.

Produktionen är som sagt dramatisk. Låten i sig tar sig fram med stora och tunga trumslag tillsammans med gitarr och synthar. Det är som arrangemanget är lika betungande som insikten i texten, vilket passar låten riktigt bra. Sedan har Parmis ett starkt uttryck i sin röst när hon sjunger ut orden.

Om du gillade låten och att upptäcka musik i bloggen får du mer än gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Det är ett sätt att stötta arbetet med bloggen och göra det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011