Joselin är ingen främling här i bloggen. Du har hört hennes låtar ett antal gånger, samt att du även träffat henne i en härlig poddintervju, som jag gjorde med henne för några år sedan. Sedan dess har hon bland annat tävlat i P4 Nästa ett par gånger, samt testat lyckan i Idol.

Favoriter Apple Music

Nu är Joselin tillbaka och redo för en ny era i karriären. Hon har nyligen signats till musikbolaget Ninetone. Först ut tillsammans med dem är singeln Elegantly. Låten i sig är inspirerad av ett uppbrott, där den andre utan svårigheter gått vidare och man själva är kvar i de gamla känslorna. Känner du igen det från egna erfarenheter?

Elegantly bjuder oss på emotionell pop som kryddats av tunga elgitarr och takfasta trummor för att slita oss mellan vemod och frustration över den sits man är i. Jag gillar hur musiken och arrangemanget i sig visar upp känslorna i en låt. Det blir som egna ord. Extra läckert blir det i breaket när klockspelet får blomma ut. En snygg Danny Elfman-touch skulle jag säga, och det gillar jag ju.

Det ska bli spännande att se hur Joselins karriär går nu efter att ha blivit signad. Om du vill följa henne och alla andra artister som dagligen lyfts fram här i den enda svenska musikblogg som ger dig dagliga musiktips, så tycker jag du ska bokmärka bloggen och följa den via din RSS-läsare. Ett perfekt sätt att inte missa alla grymma musiktips som jag lägger ut.

Vad tyckte du?
+1
8
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011