Precis som ingen tid har gått förbi droppar ridån och popdrottningen Daniela Rathana gör en storstilad entré. Till ett virvlande stråkintro och bombastisk produktion som för tankarna till ett Bond-ledmotiv fullkomligt decimerar artisten allt motstånd och visar varför hon är en av Sveriges klarast lysande stjärnor. Med sin ljuva stämma som starkaste vapnet presenterar Rathana en minst sagt spännande inledning på sin nya musikaliska era. 

Favoriter Apple Music

Where strippers go to die titelspåret och det första smakprovet från ett kommande album. Ett projekt som genomsyras av ärlighet och ett kompromisslöst uttryck som blandar humor och nostalgi. Daniela beskriver den aktuell låten som essensen i den helhet hon skapat på sitt andra album. Låten är skriven av Oskar Linnros, Daniela Rathana, Calle Ask och Amanda Cygnaeus och producerad av Calle Ask.

 ”Jag bodde i en garderob hos en strippa under mina tonår, jag har börjat se likheter mellan mig och henne som har mynnat ut i metaforen som ligger till grund för det här projektet. Where strippers go to die är ett rannsakande album fyllt av ånger och insikter. Vart ska man gå någonstans när man har visat allt?”

Daniela Rathana

Visst är hon grym Daniela Rathana! Om du vill upptäcka mer musik av henne, samt andra grymma sångerskor, så tycker jag du ska bokmärka sidan samt följa bloggen på sociala medier. På det viset är bra musikinspiration bara ett klick bort.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
2
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011