Albin Lee Meldau levererar en hyllning till drömmen och vad det kostar att försöka i form av singeln Elvis, I love you. Här bjuder sångaren oss på en soulig poplåt där sångarens starka och karakteristiska röst står i centrum tillsammans med härligt brass stråkar. Låten i sig är är skriven av sångaren tillsammans med  Eg White, som även står för produktionen.

Favoriter Apple Music

Om singeln berättar Albin:

”En märklig text jag skrev en morgon med Eg då jag var otroligt trött på att allt utom drömmen spelar andrafiol i mitt liv. Allt jag gör för att ’lyckas’. Typ bleka tänderna. Man ser lätt ut som en osäker, olycklig idiot.”

Den nya singeln Elvis, I love you är tagen från Albins kommande album på engelska som är planerad till hösten.

Vad tyckte du?
+1
4
+1
20
+1
1
+1
1
+1
0
+1
3
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011